V 𝐀𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐈.𝐓. se z veseljem pridružujemo obeleževanju 𝐃𝐧𝐞𝐯𝐚 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐞 in s ponosom sodelujemo že trinajstič zapored pri 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐧𝐞𝐦 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞𝐦 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤𝐮. Letošnji zajtrk nosi slogan »𝐊𝐫𝐮𝐡 𝐳𝐚 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤 - 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧!«, kjer posebno pozornost namenjamo žitu, še posebej prosu, ob obeleževanju mednarodnega leta tega dragocenega žita.
Danes zjutraj smo naše zaposlene razveselili s pristnimi sestavinami slovenskega zajtrka - kruhom, maslom, mlekom, medom in sočnimi jabolki. V prijetnem vzdušju smo se nato skupaj podružili v naši sejni sobi.
Ker skrb za zdravje postavljamo na prvo mesto, smo ponosni, da v sklopu aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu, tudi letos sodelujemo pri tem projektu. Z željo po krepitvi zdravih prehranjevalnih navad spodbujamo lokalno pridelavo in ozaveščamo o pomenu trajnostnega načina življenja. 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐧𝐨, 𝐩𝐨𝐝𝐩𝐢𝐫𝐚𝐦𝐨 𝐥𝐨𝐤𝐚𝐥𝐧𝐨.
NAZAJ NA: Actual I.T. Novice | Unistar novice | Astec novice | Itelis novice
V 𝐀𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐈.𝐓. se z veseljem pridružujemo obeleževanju 𝐃𝐧𝐞𝐯𝐚 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐞 in s ponosom sodelujemo že trinajstič zapored pri 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐧𝐞𝐦 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞𝐦 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤𝐮. Letošnji zajtrk nosi slogan »𝐊𝐫𝐮𝐡 𝐳𝐚 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤 - 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧!«, kjer posebno pozornost namenjamo žitu, še posebej prosu, ob obeleževanju mednarodnega leta tega dragocenega žita.
Danes zjutraj smo naše zaposlene razveselili s pristnimi sestavinami slovenskega zajtrka - kruhom, maslom, mlekom, medom in sočnimi jabolki. V prijetnem vzdušju smo se nato skupaj podružili v naši sejni sobi.
Ker skrb za zdravje postavljamo na prvo mesto, smo ponosni, da v sklopu aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu, tudi letos sodelujemo pri tem projektu. Z željo po krepitvi zdravih prehranjevalnih navad spodbujamo lokalno pridelavo in ozaveščamo o pomenu trajnostnega načina življenja. 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐧𝐨, 𝐩𝐨𝐝𝐩𝐢𝐫𝐚𝐦𝐨 𝐥𝐨𝐤𝐚𝐥𝐧𝐨.
V 𝐀𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐈.𝐓. se z veseljem pridružujemo obeleževanju 𝐃𝐧𝐞𝐯𝐚 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐞 in s ponosom sodelujemo že trinajstič zapored pri 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐧𝐞𝐦 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐬𝐤𝐞𝐦 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤𝐮. Letošnji zajtrk nosi slogan »𝐊𝐫𝐮𝐡 𝐳𝐚 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤 - 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧!«, kjer posebno pozornost namenjamo žitu, še posebej prosu, ob obeleževanju mednarodnega leta tega dragocenega žita.
Danes zjutraj smo naše zaposlene razveselili s pristnimi sestavinami slovenskega zajtrka - kruhom, maslom, mlekom, medom in sočnimi jabolki. V prijetnem vzdušju smo se nato skupaj podružili v naši sejni sobi.
Ker skrb za zdravje postavljamo na prvo mesto, smo ponosni, da v sklopu aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu, tudi letos sodelujemo pri tem projektu. Z željo po krepitvi zdravih prehranjevalnih navad spodbujamo lokalno pridelavo in ozaveščamo o pomenu trajnostnega načina življenja. 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐧𝐨, 𝐩𝐨𝐝𝐩𝐢𝐫𝐚𝐦𝐨 𝐥𝐨𝐤𝐚𝐥𝐧𝐨.