Pišite nam

 

 

Unistar LC d.o.o.

 

V tem tisočletju pogosto slišimo, da so nenehne spremembe edina stalnica. Obvladovanje teh sprememb podjetjem omogoča predvsem informacijska tehnologija. Prav zato je nujno, da podjetja ter posamezniki stremijo k enostavni in učinkoviti rabi informacijske tehnologije. Snovanje prilagodljivih in visoko učinkovitih poslovnih rešitev pa je tudi cilj podjetja Unistar LC d.o.o..

 

Zavedamo se, da bodo na trgu obstala samo tista podjetja, ki bodo uspela stranke zadovoljiti s kakovostnimi izdelki, rešitvami in storitvami, ki bodo te ponudila po primernih cenah in izvedla/implementirala v dogovorjenih rokih. Za negovanje odnosov s strankami niso nič manj pomembne niti odlične poprodajne storitve, pri katerih so prijaznost, dostopnost in odzivnost pisane z veliko začetnico.

 

V podjetju Unistar LC d.o.o. stalno rast poslovanja dosegamo prav na račun zadovoljstva strank z našimi rešitvami in storitvami, saj vemo, da je zadovoljna stranka naša najboljša reklama. V poslovnih okoljih strank poskrbimo za učinkovito implementacijo sodobnih tehnologij, njihovo povezovanje z organizacijo dela in vodenja podjetja ter za strokovno usposabljanje zaposlenih za delo z naprednimi rešitvami. Strankam torej ne nudimo zgolj posameznih izdelkov, temveč predvsem celovito znanje njihove rabe in ustrezno integracijo v poslovna okolja.

 

Pomembno vlogo v našem delu imajo tudi partnerji ter dobavitelji, s katerimi aktivno sodelujemo - bodisi kot zastopniki, visoko usposobljeni prodajalci, ponudniki celovitih rešitev ali šolski/izpitni centri za širjenje znanja.

 

 

Predstavitev podjetja

 

Podjetje Unistar LC ima eno daljših tradicij med podjetji s področja informacijske tehnologije v Sloveniji, saj je na domačem trgu prisotno že od leta 1989. S svojimi izkušnjami, znanjem in partnerskimi povezavami z mednarodnimi podjetji s področja informatike, je ustvarilo velik krog zadovoljnih naročnikov, ki so z našo podporo zgradili učinkovite informacijske sisteme. Danes je v podjetju Unistar LC zaposlenih več kot 70 visoko usposobljenih strokovnjakov z različnih področij delovanja in upravljanja IKT, ki strankam zagotavljajo zanesljive, prilagodljive, lažje dostopne in varne rešitve. Prav takšne IKT-rešitve pozitivno vplivajo na poslovne procese in s tem posledično na poslovne rezultate strank. V podjetju Unistar LC s svojim uspešnim delom dosegamo redno in stabilno vsakoletno rast. Uvrščamo se v sam vrh slovenskih ponudnikov računalniške in komunikacijske opreme ter storitev, ki spremljajo te dejavnosti. Nahajamo se v Ljubljani, vendar uspešno delujemo na celotnem področju Slovenije in širše regije.

 

Celovite rešitve z dodano vrednostjo

 

Podjetje Unistar LC se ukvarja z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem (ang. outsourcing) vseh vrst IKT-rešitev in storitev. Te rešitve strankam omogočajo doseganje najboljših rezultatov na njihovih poslovnih področjih. Za stranke pripravljamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam ter skladne z najboljšimi praksami in znanji, povezujemo tehnična in vsebinska znanja v uporabnikom prijazno informacijsko okolje.

 

Vizija

 

Unistar LC želi postati eno vodilnih podjetij na področju sistemske integracije. Pri tem želi z visokim zadovoljstvom strank doseči stabilno in rastoče poslovanje.

 

Poslanstvo

 

V podjetju Unistar LC razvijamo celovite rešitve in storitve, s katerimi skrbimo za varnost, dostopnost in gospodarnost informacijskih sistemov strank.

 

Vrednote

 

Unistar LC želi postati vodilno podjetje na področju sistemske integracije. Zato v podjetju razvijamo vrednote, ki opredeljujejo naše poslovanje in reševanje problemov z visoko stopnjo zanesljivosti. Ta predstavlja osnovno vrednoto v podjetju. Podjetje je usmerjeno v razvijanje celovitega spleta storitev, s katerimi bdi nad informacijskimi sistemi strank, noč in dan skrbi za njihovo varnost, dostopnost in učinkovitost. Kultura podjetja spodbuja visoko stopnjo ambicioznosti in proaktivnosti zaposlenih. Zaposlene odlikujejo velika mera inovativnosti in številna pridobljena znanja. Želja po odličnosti pri delu, suverenosti in lastnem izpopolnjevanju je tudi ključ za uspešno poslovanje in dobro delo zaposlenih. Zagotavljanja koristi strank v podjetju Unistar LC nikoli ne izpustimo izpred oči. Rast strank je hkrati tudi rast podjetja, saj izhaja iz medsebojnega sodelovanja in zaupanja.

 

Prednosti

 

Podjetje Unistar LC s svojo dolgoletno prisotnostjo v slovenskem prostoru sodi med uveljavljena podjetja na trgu. S široko paleto storitev in rešitev strankam zagotavlja veliko zanesljivo delovanje IT-rešitev in njihovo kar najboljšo prilagoditev potrebam posameznega podjetja. Zaposleni v podjetju premorejo obilo znanja in izkušenj, saj so z IT-rešitvami že nadgradili najrazličnejše finančne institucije, trgovska podjetja, logiste, družbe na področju turizma, proizvodnjo kot tudi podjetja iz javne uprave.

 

Unistar LC izvaja in omogoča dolgoročne integrirane dejavnosti na naslednjih področjih:

 • Razvoj celovitih IKT (informacijsko-komunikacijskih tehnologij) rešitev po naročilu, s poudarkom na varnosti.
 • Svetovanje, prodaja, implementacija in integracija informacijskih in komunikacijskih tehnologij.
 • Garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje in servisiranje informacijskih in komunikacijskih tehnologij.
 • Upravljanje IKT-sistemov strank na vseh ravneh (ITIL, ISO 27001).
 • Svetovanje strankam pri doseganju večje ekonomičnosti njihovih informacijskih sistemov (TCO, ROI).
 • Gradnja sistema za upravljanje informacijskih sistemov strank na Unistarjevi lokaciji (podatkovnem centru).
 • Vzpostavljanje sistema rezervne lokacije (vzpostavitev okolja in prevzem funkcij, ko je primarna lokacija neaktivna zaradi okvare, servisiranja, posodabljanja, vzdrževanja …).
 • Uveljavljanje rezervne lokacije (rezervna lokacija za primer neprekinjenega poslovanja v primeru katastrofe).
 • Kontingenčno planiranje - vzpostavljanje nadomestne lokacije.
 • Uveljavljanje certifikacijskega in izobraževalnega centra za potrebe partnerjev, strank ter lastne potrebe.
 • Podpiranje širokega spektra partnerjev, njihove opreme in rešitev.
 •  

 

Predstavitev Unistar Pro ekipe

 

 • Unistar Pro team strokovnjakov vam bo priskočil na pomoč

 

Unistar LC d.o.o., Ljubljana

 

 

Prodaja opreme

 

Servis

 

Prijava napak

Marko Milotič

 

 

 

Pavle Jazbec

 

 

Anja Božič

 

 

 

David Bevc

Direktor infrastrukturnih rešitev  / Chief Technology Officer

david.bevc@unistarpro.si

Tel:    01 4755 510

Faks: 01 4755 600

 

Erdis Škrgič

 

Tatjana Brečko Strnad

 

 

Rony Plevnik

 

 

Več o ekipi Unistar Pro

Preberi več

 •  

 


UNISTAR LC d.o.o., Ljubljana
Litostrojska cesta 56
1000 Ljubljana
Slovenija

 

 

 

Unistar LC d. o. o.


 

Tel:    01 4755 502
Faks: 01 4755 600
info@unistarpro.si
www.unistarpro.si

Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Ljubljani
številka vložka: 1/2945/00
matična številka: 5302722
osnovni kapital: 202.003,00 EUR
številka transakcijskega računa pri 
Addiko bank d.d. 33000-0004645418
davčna številka: SI18917763
Družba je davčni zavezanec.

 

 

Pišite nam

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih