Podatki udeleženca

1. Podjetje (polni naziv)

2. Priimek in ime

3. Email

4. Telefonska številka

5. Prijava na dogodek

Prijave do 10.1.2018 oziroma do zasedenosti. Program konference RoglIT18 si oglejte TUKAJ.

 

6. Voucher

7. Opombe

8. Opozorilo

S prijavo na konferenco RoglIT '18 izrecno dovoljujem in soglašam, da sme družba Unistar LC d.o.o., kot upravljavec zbirk osebnih podatkov, pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju.

 

Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke udeleženca, ki so potrebni za prijavo in registracijo udeleženca (podjetje, ime, priimek, telefon ali GSM, elektronski naslov) z namenom, da bo osebne podatke uporabil za potrebe organizacije in izvedbe konference RoglIT '18. Seznanjen sem, da lahko upravljavec osebnih podatkov z namenom organizacije in izvedbe konference posreduje naštete osebne podatke pogodbenim obdelovalcem upravljavca, s katerimi ima ali bo imel sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov in ki podatke obdelujejo ali bodo obdelovali v njegovem imenu in za njegov račun.

Konferenca se lahko fotografira in snema ter prenaša na splet, fotografije in posnetki pa so lahko javno objavljeni. S prijavo na konferenco potrjujem, da se zavedam možnosti fotografiranja in snemanja vsebine, prenašanja na splet in javne objave fotografij in posnetkov konference pod temi pogoji.*

 

Za podrobnosti pokličite na mobilni telefon 051-687-149, Suzana Pesjak

 

Program konference RoglIT18 si lahko ogledate TUKAJ

 

 

POZOR!

V kolikor bodo vpisani podatki nepopolni ali nepravilni,
registracije ne moremo izvršiti.

 

Za podrobnosti pokličite na mobilno št. 051-687-149,  Suzana Pesjak​